.חממה מדברית אורגנית לקטיף עצמי.
בחממה כ-25 זנים של עגבניות שרי, פלפלים מתוקים וחריפים בצבעים שונים, ושאר ירקות.
הקטיף בחממה בשירות עצמי, בהנחייה טלפונית.
לקבוצות מעל 10 משתתפים, סיור מודרך בינות הירקות האורגנים.
הסיור מלווה בהסברים אודות ההתיישבות בערבה, החקלאות המתקדמת, והיכרות עם תחום האבקת העגבנייה באמצעות דבורי הבומבוס.
המבקרים מוזמנים לטעום מתוצרת החממה והמעוניינים לקחת צידה לדרך מוזמנים למלא סלסלת "מלא הטנא".
החממה עונתית ופתוחה בחודשים אוקטובר עד מאי.
בתשלום.